نحوه پخت کاپ کیک ها

 

کاپ کیک

 

کیک های کوچک یک نوع درمان مناسب به اندازه نیش هستند و می توان آنها را به همان راحتی کیک های معمولی با چند تغییر درست کرد. شما به یک مینی کیک کیک و آستر متناسب با قابلمه نیاز خواهید داشت. خمیر را آماده کنید ، یا با استفاده از دستور العمل یا خرید مخلوط خمیر کیک از فروشگاه. به یاد داشته باشید که کیک های کوچک به اندازه پخت کیک های معمولی به اندازه کیک معمولی شما طول نمی کشد ، بنابراین هنگامی که در فر هستند ، به آنها توجه کنید تا مطمئن شوید که از نظر زیبایی بیرون می آیند.

 

مواد لازم

0.75 درجه سانتیگراد (180 میلی لیتر) کره در دمای اتاق

1.75 c (410 میلی لیتر) شکر

2 تخم بزرگ

عصاره وانیلی 2.5 قاشق غذاخوری (12 میلی لیتر)

آرد 2.5 c (590 میلی لیتر)

پودر بیکینگ 2.5 قاشق غذاخوری (12 میلی لیتر)

0.5 قاشق غذاخوری (2.5 میلی لیتر) نمک

شیر 0.75 سی (180 میلی لیتر)

خامه سنگین 0.5 c (120 میلی لیتر)

 

1

برای مخلوط کردن کره و شکر از مخلوط کن استفاده کنید.

می توانید از میکسر ایستاده یا دستی استفاده کنید. میکسر را روشن کنید و 0.75 سی (180 میلی لیتر) کره و 1.75 سی (410 میلی لیتر) شکر را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید تا زمانی که یک قوام کرکی ایجاد شود.

اگر میکسر ندارید ، باید کره و شکر را با استفاده از یک قاشق مرباخوری مخلوط کنید.

 

2

تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

 1 عدد تخم مرغ را داخل کاسه بزرگ مخلوط کنید و شروع به مخلوط کردن کنید. بعد از اینکه تخم مرغ اکثراً مخلوط شد ، تخم دوم را شکسته و دوباره مخلوط کنید. بعد از افزودن هر دو تخم مرغ ، 2.5 قاشق غذاخوری (12 میلی لیتر) وانیل بریزید. [2]

 

3

مواد خشک را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید.

 در کاسه جدید ، آرد 2.5 درجه سانتیگراد (590 میلی لیتر) ، 2.5 قاشق چای خوری (12 میلی لیتر) پودر بیکینگ ، و 0.5 قاشق غذاخوری (2.5 میلی لیتر) نمک بریزید. از یک کلوچه استفاده کنید تا این 3 ماده را با هم هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. [

در صورت عدم جوش زدن از چنگال استفاده کنید.

 

4

شیر و خامه را قبل از اضافه کردن همه چیز در ظرف بزرگ ترکیب کنید.

خامه 0.75 c (180 میلی لیتر) شیر و 0.5 درجه سانتیگراد (120 میلی لیتر) را در یک کاسه جداگانه دیگر مخلوط کرده و سپس به آرامی مواد خشک و شیر / خامه را درون کاسه بزرگ بریزید. این کار را به جای همه دسته ها به طور هم زمان انجام دهید ، نیمی از مخلوط ماده خشک را درون کاسه بزرگ بریزید ، به دنبال آن همه مخلوط شیر / خامه ، و سپس بقیه مواد خشک را قرار دهید.

 

5

مواد را به مدت 1 دقیقه در کاسه بزرگ ضرب کنید.

اگر از میکسر استفاده می کنید ، آن را روی سطح متوسط روشن کنید و به مدت 1 دقیقه مواد را ضرب کنید. اگر میکسر ندارید ، مواد را با یکدیگر هم بزنید تا جگر یکدست و آماده ریخته شود

 

6

از یک مخلوط خمیر فروشگاهی به عنوان گزینه ای برای ساختن خود استفاده کنید.

اگر وقت کافی ندارید یا مواد تشکیل دهنده آن ، مخلوط

خمیر کیک را از فروشگاه مواد غذایی محلی خود انتخاب کنید. گزینه های زیادی برای انتخاب دارید ، مانند شکلات ، وانیل ، یا مخملی قرمز. برای تهیه خمیر برای ریختن دستورالعمل های موجود در جعبه را دنبال کنید.

حتی اگر دستورالعمل ها ممکن است در مورد نحوه تهیه کیک به شما آموزش دهند ، مواد و دستورالعمل های تهیه خمیر برای تهیه مینی کیک ها یکسان است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها