مواد لازم برای تهیه دسر پلمبیر در منزل :

 


خامه فرم گرفته  :یک لیوان
بستنی وانیلی :یک لیوان
تخم مرغ :دو عدد
وانیل :کمی
ژلاتین :یک قاشق غذاخوری
شیر :نصف لیوان
آب جوش :نصف لیوان
مغز گردو :کمی
موز:یک عدد متوسط
شکر:5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد


طرز تهیه آسان دسر پلمبیر :


برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ بشود.

حالا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کرده و داخل دو ظرف جداگانه ریخته .

اول از همه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفت شود، روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

حالا سراغ زرده تخم مرغ ها بروید و آن را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن کرمی شود.

دو قاشق از شیر داغ را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید ، حالا همه شیر را به تدریج داخل زرده ها بریزید و به سرعت هم بزنید تا نبندد. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

در این فاصله نصف لیوان آب را بجوشانید و ژلاتین را داخل آن ریخته تا حل شود، ژلاتین را کنار بگذارید تا خنک شود.

زمانی که همه مواد خنک شدند ، سفید تخم مرغ ، خامه فرم گرفته ، مخلوط زرده تخم مرغ و ژلاتین را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

موز و گردو را خرد نمایید و به مواد اضافه نمایید

و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. 10 تا 12 ساعت زمان لازم است تا بستنی منجمد شده و خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج کرده و با تکه های موز و گردو تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی درباره دسر پلمبیر
دسر پلمبیر جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
دسر پلمبیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها